Schilderwerk buiten.

Onder schilderwerk verstaan wij onderhoud aan woningen , gebouwen, zowel aan de binnen- en buitenzijde.

Buitenschilderwerk voeren wij uit met hoogwaardige lakken en beitsen van diverse Topmerken. Onder de kop "producten" vindt u een aantal producten waar wij mee werken.


Schilderwerk binnen.

Voor binnenschilderwerk gebruiken wij milieuvriendelijke van producten op basis van acryl.

Wij hechten veel waarde aan het leveren van kwaliteit. Zo inventariseren wij eerst samen met u de mogelijkheden voor het sausen van muren en plafonds. Na het eerst grondig repareren en kitten van de af te werken muren en plafonds sausen wij het werk in een door u gewenste kleur. Het spelen met kleur geeft u de mogelijkheid uw eigen stempel te drukken.


Houtrot.

De vervelende en voornamelijk natte weersomstandigheden die wij in Nederland kennen, kunnen voor veel overlast zorgen. Zo is houtrot, door vocht, een veelvoorkomend problemen in en rond woningen. Wij kunnen de benodigde houtrot reparatie voor u verrichten, maar daarnaast er ook voor zorgen dat alles er weer zo goed als nieuw uitziet, door het te voorzien van een prachtige laag nieuwe verf. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw goten, kozijnen, ramen en deuren geheel repareren van houtrot en het voorzien van een nieuw en duurzaam kleurtje om uw pand weer een leuk en fris aanzicht te geven.


Behang/Vlies

Glasvlies is er in allerlei uitvoeringen. Geheel glad of in diverse structuren. Glasvlies brengt niet alleen structuur aan, maar zorgt bij poreuze wanden en plafonds ook nog eens voor een scheurvertragende en scheurwerende afwerking. Denkt u hierbij aan wanden die zijn gemaakt van gipsplaten. Wij kunnen niet alleen snel alle kwaliteiten en designs leveren, maar zorgen ook nog eens voor het vakkundig aanbrengen van het glasvlies en het afwerken ervan in de door u gewenste kleur.

→Laat scheurtjes en barstjes verdwijnen.

→Verstevigt de ondergrond.

→Is duurzaam en overschilderbaar.


Kleuradvies.

Door middel van verschillende Kleurenwaaiers van diverse leveranciers , kunnen wij u altijd de gewenste kleur leveren. Aan de hand van 1000+ kleurstalen is er voor ieder wat wils. Door middel van de Sigma ColourMate app kunnen wij u ter plaatse een impressie geven van hoe uw schilderwerk er uit kan komen te zien.


Diverse Vloeren leggen

→Laminaat vloeren.

→PVC vloeren.

→Houten / Parket vloeren.

**alle vloeren inclusief beplinting**


Op al onze werkzaamheden wordt uiteraard (minimaal) 2 jaar garantie verleent.